Brookfield Transitional Bath Remodel

Brookfield

Giving a husband and wife separate areas for vanities, a large walk-in shower and a private water closet room were the motivations of this Master bath remodel. The Owner’s requested as much storage as possible. In order to accommodate all wishes, the bath was increased in size by utilizing space from the large Master bedroom. This allowed for the separation of vanities and the ability to give each space its own character. Alder wood flat panel cabinets were finished in a rich coppery brown dye stain to add depth and a dramatic feel to the room. The large walk in shower was lined with a variety of porcelain tile sizes and feature strips to match the vanity walls. And within arm’s reach, the heated towel rack stands ready to create warm, soft comfort.